Kim

LIFE IS NOT MEASURED BY THE NUMBER OF BREATHS WE TAKE, BUT BY THE MOMENTS THAT TAKE OUR BREATH AWAY

Mijn liefde voor yoga begon al wat jaren terug. Toen ik begon met het volgen van yogalessen was dat in eerste instantie omdat ik wat lichamelijke klachten had. Al snel merkte ik naast de fysieke ook de mentale positieve uitwerking en voordelen van yoga.
Yoga helpt mij om bij mijzelf te komen en opnieuw evenwicht te scheppen. Het stelt mij in staat om echt tot rust te komen, nieuwe energie te verkrijgen, te vertragen en een stap terug te doen. Door yoga leef ik bewuster en volg mijn hart!
Of je nu last hebt van stress, moeilijk kunt ontspannen, je hoofd niet stil krijgt of lichamelijke klachten hebt, ik weet zeker dat je zult profiteren van yoga. Iedereen kan zijn of haar eigen yoga vinden en, eenmaal gevonden, zal het je helpen je doelen te bereiken en je wensen te vervullen!

Na de geboorte van mijn kinderen merkte ik dat mijn passie het meest ligt bij aanstaande moeders en de kindjes in hun buik. Zelf heb ik 2 hele mooie en fijne thuisbevallingen mogen meemaken, waarvan de laatste een hands off badbevalling. Vooral deze laatste bevalling heeft mij zo bekrachtigd! Dat is mijn wens voor alle mama's.

Ik wil jullie inspireren om de behoefte van je kindje op een natuurlijke manier te benaderen. Daarom ben ik het bedrijf "Moeder Natuurlijk" gestart. De kennis en ervaring die ik deel komen vanuit onze natuurlijke blauwdruk, de oer, hoe de natuur het biologisch en fysiologisch bedoeld heeft.
Wil jij weer leren luisteren naar je intuïtie? Ik breng je in contact met dat wat je van binnenuit al weet.
Keuzes maken op gevoel, inspelend op de natuurlijke behoeftes van je baby, vanuit onze natuurlijke blauwdruk.
Ik geef je de kennis en het vertrouwen terug, die je nodig hebt om een mooie, bekrachtigende geboorte te beleven. Kinderen komen liefdevol, rustig en vol vertrouwen op de wereld.
Ik help je om jezelf te sterken in jouw rol als moeder. Je begrijpt veel beter waar je baby om vraagt en wat hij nodig heeft. Jouw intuïtie vertelt precies hoe je daar vanuit natuurlijk oogpunt het beste op kunt inspelen. Daardoor sta je veel meer ontspannen en zelfverzekerd in het moederschap. Jouw kleintje krijgt de mogelijkheid om zich veilig en liefdevol te ontwikkelen tot de beste versie van zichzelf. En hoe meer kinderen er mooi geboren worden, hoe mooier onze wereld wordt.

Ouderschap vanuit je intuïtie
Ouderschap vanuit je natuurlijke blauwdruk
Ouderschap zoals de natuur het bedoeld heeft

Vanaf september 2021 bestaat  Vihana Yoga niet meer
en werk ik verder onder de naam Moeder Natuurlijk

6 over mij